2009. december 22., kedd

Our First Christmas



Merci...

Nos elég rég írtam és ünnepélyesen megígérem, hogy ezt a sok mulasztást be fogom pótolni, DE most csak a mai napomról fogok mesélni.


Na akkor csapjunk bele. Ma volt az utolsó tanítási nap és a barátaimmal megbeszéltük, hogy ma tartjuk az első közös karácsonyunkat. Persze miért is menne minden simán? Hétvégén elmentünk vásárolni. Alap,hogy akkor  fordul a legrosszabbra az idő ,amikor mi ajándékot keresünk. 
Mindenki tiszta idegroncs volt egészen máig. Ugyanis volt akinek nem tudtunk időben ajándékot venni, volt akinek nem érkezett meg az ajándéka. És persze el ne szóljuk magunkat a  másik előtt.  Szerencsére mindent megoldottunk és szerény véleményem szerint nagyon jól sikerült ajándékokat választanunk. Én még most se tértem magamhoz. 
De még az ajándékok előtt részletezés. XD
Reggel  fakton Alkonyatot néztünk és a törisek is bejöttek.  Így volt időnk haditervet kieszelni. Ugyanis a Sirius le lett fújva így  suttyomban ajándékvásárlásunk is. Illetve mi legyen ,hogy az ajándék nem érkezik meg. Persze mindenre találtunk megoldást. Gyors bevásárlás a városban,
ajándékutalvány gyártás stb. Ajándék téren minden elrendeződni látszott. Viszont derültégből villámcsapásként ért minket, hogy Réka vett nekünk ajándékot mi viszont nem gondoltunk rá :S Nagyon örültünk az ajándékának, de egyben rosszul is éreztük magunkat ,hogy mi nem vettünk neki semmit :( Szóval következő bevásárló körút  Réka szülinapjára lesz:)
Aztán Renit is megleptük ,mert titokban kitaláltuk, hogy neki is vegyünk ajándékot. Nagy meglepetés volt :Đ
Nos akkor nagyban járjuk hiper bevásárló körutunkat, amikor telefon. Zárva van a Dalmát. Jó akkor legyen a Dorothea kávézó. Telefon. Zárva van. Jó telefon anyának. Anya mehetünk hozzánk? Persze igen volt a válasz, szóval kis 6os fogatunk elindult hozzánk. Döglöttünk vagy 6 órát iszogattunk meg áldoztunk, Pánikgomboztunk,  boxoltunk meg mindent amit mi hülyék szoktunk :Đ Aztán ajándékoztunk . És mindenki nagyon örült. Annyira jóvolt. 
-megj. holnap mellékelek  egy képet gyönyörűséges ajándékomról :33- 
Utána Alexinek és Tominak mennie kellett. :( Így 4en maradtunk . 5 - negyed 6körül indultunk . -igen énis ,mert el kellett mennem a laptopomért  a galeszbaxD- 
Jaj. egyébként vásárban láttuk a Frencsbiccset .fujj fákk off. 
Miután vége lett a mi kis karácsonyunknak a nappalink úgy nézett ki,mintha egy 30 fős hadsereg betámadta volnaxD le is fényképeztem. * bejegyzés végén láthatodXD*
Szépen elpakoltam és azóta a gép előtt döglök :Đ  
Remélem,hogy 10 -20 -30 év múlva még ha a világ különböző pontjain fogunk élni is  erre az egy napra - jó nem csak erre- , újra és újra összegyűlnénk és ugyanilyen jól éreznénk magunkat egy kis zugban :) 
Örülök, hogy ilyen barátaim vannak. 
és
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet Nektek Kedves Olvasók !:)
xoxo~:3

PS: friends.