2010. április 28., szerda

Nincs sok


Nos miután még mindig itthon vagyok betegen nincs sok mesélni valóm. Ma elmentem boltba anyával,de nagyon rosszul lettem útközben . Mind1. Holnap megyek suliba.
Bementünk újságoshoz is vettem Elle-t, Elite-t stb. de Vogue-t NEM KAPTAM O_o FELHÁBORÍTÓ.
Voltam francián is. Egyedül. juppííí. És jertek fijaim örömtáncot járni ,mert egy darabig nem lesz a hülye p*** csoport társam :D
Más nem is történt ma.

Ja így utólag...

Gucci&STARBUCKS....
Kell még más? <3
xoxo madárkák~

Ui.: itt tavasz tessék beszerezni virágos és gyümölcsös cuccokat és sok -sok színes dolgot! Legyetek vidámak, boldogok éés miután hétfőn kimondták,h az eklektika a divat -én mióta így öltözködöm te jézisten no mind1.- tessék stílusosnak lenni~~ :3

2010. április 26., hétfő

hm. betegség ,tervek, nem tudom mit csináljak


Nos gyors leszek,mivel megy a How I Met Your Mother új évada a Comedy-n. XD
Ma már mentem suliba, de megint szarul lettem , így hazamentem. Délután elmentem dokihoz kiírt szerdáig. Valamilyen hurut van a torkomon meg a fülemen is . O-o
Semmi érdekes nem volt . Holnaptól el kezdem rendbe rakni a szobám és kialakított kupisarkamból gardrób lesz. Mivel a ruháim nemhogy a szekrényembe,de a ház többi részén se férnek már el. Szortíroznom kéne? hmm.. SOHA XD najó. Fogok. Talán.
Aztán gondolkoztam a divatblogon. Belefogjak? ne?
és még egy nagy kérdés. Mi legyen most a párizsi sulival?
Nem tudom mit csináljak. Tényleg.
Valaki? Segítség.. légyszi..
xoxo madárkáim~ :3

2010. április 25., vasárnap

7végi beszámoló~shopping:3


Na akkor... Nem tudom mikor írtam utoljára. (igen nehéz és megerőltető lenne megnézni az utolsó bejegyzésem,hogy mikor keletkezett és mit is írtam benne XD) Lényeg. Szerdán el kezdtem köhögni és csütörtökre teljesen elment a hangom és rosszul voltam, ebből kifolyólag meghosszabodott a hétvégén,mert pénteken itthon maradtam. (megj. a szentendrei ügyeleten dolgozók hihetetlenül bunkó, pökhendi és beképzelt emberek. pont.)
Tegnap még gyógyulgattam,de reggel elment anyáékkal piacra. Annyira jó érzés volt ,mert imádom a kisvárosok piacait. Ééés csodák csodájára sikerült zöld spárgát vennem. :) És kaptam nagyon szép tulipánokat is.
Még jó pár dolgot beszereztem és nagyon boldog voltam.
Ma eljött végre a várva várt nap: SHOPPINOLUNK~
Reggel felkeltünk, hajmosás , készülődés meg ami ilyenkor lenni szokott.
Decathlon-ban kezdtünk vettünk új fitnesz pólókat meg egy-két kelléket is. Aztán tüttürütüüü
ALLEE. Szerintem nem kell részleteznem itt mi történt. Aki látta a "Confession of a Shopaholic" című klasszikust azt tudja ,hogy telt a napom . De. Csalódnom kellett. Kinéztem "pár" dolgot a Cosmo-ban, Glamour-ban stb. és nagyon szomorú voltam,amikor sorra jártam kedvenc vagy nem kedvenc (van egyáltalán ilyen?) butikjaimat és nem volt egyik ruhadarab se. Nem emlékszem történt-e valaha ilyen ,hogy egy pici papírzacskóval hagytam el a ZARA-t. Sőt még Gaga rúzs sem volt. (megj.: nem vagyok Gaga fan,de annak a Mac rúzsnak olyan szép színe van :3). Másnak hülyeség,de nekem és jó pár embernek ez megdöbbentő.
Nem kell kétségbeesni találtam jó pár klassz cuccot. Mondjuk nem szomorkodom ,mert megkaptam végre az áhított fekete magassarkú cipőmet és elméletileg jövőhétvégén folytatódni fog a shopping maraton :3
És. a nagy hír: a bodogság mámorában úszva ( boltról boltra járkálás, kirakat bámulás, próbálgatás stb.) közben elhatároztam ,hogy csinálok még 1 blogot, amiben nem napjaimat és elmélkedéseimet fogom leírni, hanem divat bloggerkedésbe kezdek.
Nah mára ennyi.

xoxo~ madárkáim :33