2010. június 11., péntek

Elmélkedés avagy összeszedetlen gondolatok halmaza. vagy valami olyasmi

Elmúlt a tavasz,s javában tart a nyár, de egy valami mindig marad. A párocskák. Mindenhol kézen fogva sétáló boldog ,szerelmes párok láthatók.
Ilyenkor érzi az ember, hogy milyen felesleges. Egyedül, boldogan? Egyedül boldogtalanul. Ki tudja. Egy biztos: egyszer eljut arra a pontra, hogy szeretné ha valaki ölelné, meghallgatná, simogatná, lenne valaki akit meghallgathat, ölelhet, várhat, szerethet.
Kinek mi jut. Ez az élet dolga.
~~

Még 2 nap iskola. Egy hete csak ülünk, zenét hallgatunk, szenvedünk. Még a tanárok szerint sincs semmi értelme. BUMM. Meglepi. Ma szólt a tanár, hogy négyes és ötös között állok fizikából. De jó. Nem javíthatok ő dönt. "Imádkozzon."
Megtehetném,de hisz én buddhista vagyok. A lelkemben, a testemben és augusztustól hivatalosan is. Nos meglátjuk mi lesz.
~~

Szerelem? Barátság? Gyűlölet? Félelem? Érzelmek?
Vannak vagy csak gondoljuk? Tényleg léteznek vagy csak belénk van kódolva, hogy éreznünk kell?
Kérdések.Válaszok.
Értelem és érzelem. Melyiket válasszam?
~~

xoxo madárkák~ :3

2010. június 9., szerda

Heads or tails?

Fej vagy írás? Mindkettőre 50 százalék az esély. Feldobsz egy érmét leesik. Ez a rendje. Vagy egyik, vagy másik oldalára. Ez a természet törvénye. Így van ez az emberekkel is. Nincs mit tenni. Mondhatnám ezt,de nem lenne teljesen igaz. Ahogy az érmét is el lehet kapni esés közben, vagy hirtelen megfordítani míg a másik nem figyel s megnyerni a fogadást, az emberek viselkedése is ilyen kiszámíthatatlan vagy kiszámítható. Először az egyik orcájukat mutatják, majd egy másik pillanatban a másikat. A mai világ tele van kétszínűekkel. Belegondolva ezekre az emberekre szükség van az egyensúly fenntartásához. Régen nem ezt gondoltam,de ma már csak a jövőbe tekintek előre. Ezért nem is foglalkozom semmi mással.
A dolgaim is egész jól alakulnak, épp ezért gondolkoztam a folytatásról. Végül is jövőre érettségi. A külföldi egyetemekre pedig még ősszel be kell adnom a jelentkezésem.
Művészetire szeretnék jelentkezni,de érdekel az írás és ma felötlött bennem,hogy mi lenne ha jelentkeznék állatorvosnak. Vesztenivalóm nincs.
Itt visszatér az "érme elméletem". Egyrészről az iskolai stb. dolgaim felfelé ívelnek, másrészt magányosnak, feleslegesnek érzem magam. Valahogy nem stimmel semmi. De ezen csak én tudok változtatni. Vagy nagy részben én.
Mára ennyi.
xoxo~ madárkáim :3

2010. június 6., vasárnap

et la roue tourne, tourne et elle tourne juste tourne...

huh. jó rég írtam . mondjuk nem volt se időm, se kedvem, ugyanis csak pörög az agyam és kavarodnak a gondolatok benne pár hete. múlthéten végre átestem az angol nyelvvizsgán. ez 2 dologgal jár: megkönnyebülés, hogy végre vége és szorongás, hogy sikerül-e avagy nem.
ebben a 4 hétben amíg nem írtam jó sok dolog történt,de csak a jó és örömteli pillanatokat írom le pár mondatban. Először is jó sok tali mamimmal: 3 és a közös mozizások ( How to Train Your Dragon, Sex and the City 2 :3333)
Tegnap is taliztunk, lejártuk a lábunk XDD de nagyon jó volt :3

És múlthéten az mtv-n volt a Requiem for a dream ,amit muszáj volt megnéznem ,mivel egyik nagy kedvencem. Annyira borzalmas, szomorú ,de kétségkizáróan tökéletes film. Miután megnéztem újra néztem még párszor és csak kavarognak a gondolataim ezek után. Lehet le fogom írni ,csak olyan nehéz ezt elmagyarázni. Körülbelül olyan érzés,mint amikor nézel egy filmet ahol a főszereplő egyben a narrátor is és áll,mint egy nagy tábla előtt el kezd forogni a kép és körülötte végig csak betűk a gondolatai. Vagy valami ilyesmi . DE borzalmas. Legalábbis nekem.

Az elmúlt napokban végig gondoltam a jövőm, a céljaimat is. Van 1-2 tervem,de azok maradjanak az én titkaim, mert nem szeretném elkiabálni. Nem iszom előre a medve bőrére .höö :Đ.

Megint elment a kedvem attól,hogy írjak szóval szerintem be is fejezem,mert kb olyanokat tudnék írni,hogy Jared új haja nem tetszik és a régit akaromXD Vagy tegnap este is megnéztem a Sex & the City movie-t és ugyanolyan kitöréseim voltak,mint mikor először láttamXD

szóval:
xoxo madárkák~ :33