2010. április 20., kedd

No.

3 betű és mégis olyan nehéz mondani. 3 betű egy szó előtt és mégis alibiket, gyenge kifogásokat az ember ahelyett,hogy kimondaná.
Miért olyan nehéz azt mondani, hogy bocs nem érek rá. bocs nem megyek. És ha megkérdezik? Nem. Már nem szeretlek. és még lehetne sorolni.
Azt hiszem mindenki ismeri az érzést. Személy szerint azon a véleményemen vagyok, hogy óránként sőt percenként emberek százai érzik át. Emberek százai mondják,s egy másik pillanatban ugyanez a száz ember érzi át.
Egy apró szó és elhagyásával önhazugságba vagy szimplán hazugságba keveredik az ember. Milyen érdekes...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

De fejtegetés helyett mesélek a csodás mai napomról. Reggel egy nagyon frenetikus angol fakt tz-vel kezdtem. Jól indul a nap mi?
De hál' Istennek a matek tz elmaradt.... Holnap írjuk. Most úgy érzem ,hogy teljesen összekavarodtam. Csak sikerüljön legalább 4-re.
Most is tanulnom kéne, de olyan fáradt vagyok és semmilyen kedvem van. Majd később... Talán.
Nem tudom miért. Aludtam este, aludtam iskolában, mégis mindjárt elalszom. Ki tudja ,talán összefügg a "hatalmas" életkedvemmel.
Mára ennyi. Lenne több, de nincs kedvem tovább írni.
xoxo~

2010. április 19., hétfő

It's easier than you think.

huh. Tartok egy gyors összefoglalót a hétvégéről aztán pedig leírom merengésemet. Ez futott át az agyamon mikor arra a döntésre jutottam, hogy elegendő élményem van egy újabb bejegyzés megalkotásához.
Szóval a szombatom unalmasan telt el,de vasárnap találkozó volt barátokkal és megszokott rituálénkat tartottuk. Azaz elmentünk Ciocchiato-ba kávézni aztán lődörögtünk allee-ban és az allee melletti "köveken" rajoskodtunk. És tanultam egy csomót a rahedli dogára. Igen ezt sajnos ma is folytattam. Nem értem miért jó az a tanároknak, hogy egy napra 4 dolgozatot tesznek. Szerintem arra mennek ,hogy haljunk bele a sok tanulásba és ne sikerüljenek jól a dogák. Lehet,hogy ezt csak az én rosszindulatom? Megeshet.
Nos. Azt kell mondjam, hogy időközben fájl cserélgetésbe kezdtem a mobilomon és teljesen elfelejtettem, hogy mit is szerettem volna írni.
De nem baj. Azt magyarázza el nekem valaki,hogy mi értelme van annak,hogy a telefon tud Bluetooth-on keresztül "kommunikálni" a lap topommal , ha a képek rendesen átjönnek ,de a zenék csak látszólag. Vagyis. Minden oké a fálj fogadással, és átjövetellel,de nem játsza le a számokat. Fuck.
Szóval most inkább ezzel szórakozom és ha megint jön az ihlet s valamilyen csoda folytán időm is lesz írok . :D

xoxo~ :3