2010. március 19., péntek

Retour ?


idejét se tudom már, hogy mikor írtam ,de mondjuk úgy,hogy túl vagyok egy zűrös korszakomon ,ami igen rövid volt és azzal zárulhat ,hogy megint átverték a fejem -igen megint azok akikben bíztam- és egy jó tanács: 
NE VIGYÉL BE EMBERT EGY TÁRSASÁGBA , MERT ÁSKÁLÓDIK ÉS KIKÖZÖSÍTÉS LESZ A VÉGE. ezúton egy személy elmehetajóbüdöspicsába x) 

nos nem érdekel a múlt, amit a lecserélt és hasonló jelzőkkel illettek mások. csak a jövőbe nézek és örülök,hogy van mellettem 1-2 ember :3 
igazából nem sok dolog történt velem. megint nézelődök szociális munkás diákmunka után hátha most sikerül bekerülnöm egy központba miután nyáron betöltöm a 18at. 
És nyáron megyek ki Párizsba tanulni 3 hétre ,majd ahogy hazatértem megkapom  a mopszomat :33 annyira boldog vagyok 6 éve könyörgöm egy mopszért. Se görit, se kaméleont nem kapok -bár apának azért bejönnek a kiskamik anyának meg a görik szóval nem értemXD- ,de mopszom lesz :33 
 hmmm.. kicsit a mai napomról. igazából unalmas volt,majd elaludtam egész nap. Jelen pillanatban is hulla fáradt vagyok. Szóval megyek olvasom a Monstrumot. -idáig nagyon érdekes és izgalmas könyv ajánlom mindenkinek.

xoxo~:3